Ανάγνωση προσώπου: Πηγούνι

  • Μυτερό πηγούνι: Ένα άτομο με μυτερό πηγούνι είναι ένα επίμονο άτομο όπως αυτό με μακριά μπροστινά δόντια . Έχοντας και τα δύο χαρακτηριστικά μαζί σημαίνει ότι το άτομο είναι πολύ πεισματάρικο. Αυτό το άτομο έχει σκληρή εσωτερική αντίσταση που μπορεί να πυροδοτηθεί όταν κάποιος πιέζει εναντίον του.Όταν έχεις να κάνεις με ένα τέτοιο άτομο, πρέπει να βασίζεσαι στην ευελιξία σου γιατί το να τον πιέζεις δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.
  • Τετράγωνο πηγούνι: Ένα άτομο με τετράγωνο πηγούνι ονομάζεται αμφισβητίας. Αυτό το άτομο πάντα προκαλεί προβλήματα με το να στέκεται όρθιο όποτε πέφτει. Δεν τα παρατάει ποτέ μέχρι να φτάσει σε αυτό που θέλει. Συνήθως είναι πολύ ανταγωνιστικός και θεωρεί τα πάντα, ακόμη και τον αθλητισμό, ως πρόκληση και όχι στο διασκεδαστικό κομμάτι του. Αυτό το άτομο έχει την ικανότητα να επισημαίνει τα υπέρ και τα κατά οποιουδήποτε θέματος και αυτό τον κάνει πολύ καλό σύμβουλο και λάτρη του debate. Για να τα πάτε καλά μαζί του, αποφύγετε να πυροδοτήσετε το μαχητικό του πνεύμα και λάβετε υπόψη τις απόψεις του.
  • Το μικρό πηγούνι: Ένα μικρό πηγούνι συνήθως συνδέεται με ένα μυτερό πηγούνι. Στην ανάγνωση προσώπου, όποτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι σχετικά μικρότερα από αυτά των κανονικών ανθρώπων, τότε το άτομο θεωρείται ευαίσθητο άτομο . Τα άτομα με μικρά πηγούνια και μικρά χαρακτηριστικά προσώπου είναι πολύ ευαίσθητα στην κριτική και στα συντριπτικά γεγονότα της ζωής. Κάνε κριτική σε αυτούς τους ανθρώπους και θα σε μισήσουν, φώναξέ τους και μπορεί να μην σε πλησιάσουν ξανά. Για να τα πάτε καλά με ένα ευαίσθητο άτομο προσπαθήστε να είστε πιο περιποιητικοί από ότι συνήθως.
  • Στρογγυλό πηγούνι: Ένα άτομο με στρογγυλό πηγούνι είναι φιλικό άτομο, δεν είναι ούτε επιθετικό ούτε σκληρό. Θυμάστε την εντύπωση που είχατε όταν είδατε για πρώτη φορά τον Martin Lawrence στην ταινία big mama’s house; Φαινόταν πολύ φιλικός λόγω όλων των στρογγυλών χαρακτηριστικών του προσώπου που είχε. Αυτό το άτομο αγαπά τις κοινωνικές συναναστροφές και συνήθως παρέχει μια πολύ ωραία παρέα. Εάν μπείτε σε ένα νέο μέρος, για παράδειγμα, σε ένα εμπορικό κέντρο και θέλετε να ζητήσετε βοήθεια, τότε το καλύτερο θα ήταν κάποιος με στρογγυλά χαρακτηριστικά προσώπου. Εάν αυτό το άτομο έχει επίσης μεγάλα χείλη (ομιλητικά) τότε θα είναι μια τέλεια επιλογή αν αναζητούσατε οδηγίες ή πληροφορίες.
  • Προεξέχον πηγούνι: Αυτό που εννοείται με το προεξέχον πηγούνι είναι ότι το πηγούνι φαίνεται να προεξέχει από την πλάγια όψη αντί να είναι τελείως κάθετο (ακριβώς όπως το πηγούνι μιας μάγισσας στα κινούμενα σχέδια!!). Αυτό το άτομο δεν μπορεί να αφήσει εύκολα τα πράγματα και τα κρατάει όσο μπορεί. Αυτό το άτομο σπάνια παρατάει κάτι στη μέση και αυτό ισχύει και για τις σχέσεις.
  • Πηγούνι που υποχωρεί : Τα άτομα με πηγούνι που υποχωρούν είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτά που έχουν προεξέχοντα. Τα άτομα με πηγούνια που υποχωρούν είναι ο τύπος των ανθρώπων που έχουν πολλά ημιτελή έργα επειδή δυσκολεύονται να δεσμευτούν σε οτιδήποτε μέχρι το τέλος, εκτός και αν το χρειάζονται πραγματικά.
  • Ούτε υποχωρώντας ούτε προεξέχον πηγούνι: Τα άτομα με πηγούνια που ούτε προεξέχουν ούτε υποχωρούν έχουν μια ισορροπημένη προσέγγιση απέναντι στη δέσμευση. Αυτοί οι άνθρωποι δεν τα παρατάνε στη μέση, αλλά ξέρουν επίσης πότε να τα παρατήσουν.

By - Ν. Αμερικάνος