Μέγεθος χειλιών

Σύμφωνα με την ανάγνωση προσώπου μπορείτε να προσδιορίσετε την προσωπικότητα ενός ατόμου από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μια πολύ καλή ακρίβεια.

Πριν μπορέσετε να καταλάβετε την ανάγνωση του προσώπου, πρέπει πρώτα να μάθετε πώς να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα χαρακτηριστικά του προσώπου ώστε να αναγνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των διαφορετικών τύπων αυτιών, χειλιών, ματιών, πηγούνι … κλπ. Μόλις το κάνετε αυτό μπορείτε στη συνέχεια να μάθετε ανάγνωση προσώπου. Σε αυτό το άρθρο θα σας πω για τη σημασία του μεγέθους των χειλιών και το σχήμα τους για τον προσδιορισμό της προσωπικότητας

Μέγεθος χειλιών 
Ένα άτομο με μεγάλα χείλη τείνει να είναι πολύ ομιλητικός και σχεδόν ποτέ δεν είναι σιωπηλός. Αυτό το άτομο θέλει να μιλάει πολύ και να λέει ιστορίες. δίνει ζωντάνια όταν βρίσκεται σε μια ομάδα, αλλά αν αυτό το άτομο δεν εχει  καλούς ακροατές τότε οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν να αισθάνονται ενοχλημένοι , από τη συνεχή ομιλία του.  Όταν θέλετε να ζητήσετε οδηγίες στο δρόμο, ρωτήστε  κάποιον με μεγάλα χείλη γιατί θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες
Ένα άτομο με μικρά χείλη τείνει να είναι λιγότερο ομιλητικός. Τείνει να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από άλλους και μπορεί να κρύψει τα εσωτερικά συναισθήματα και τα συναισθήματά του. Μπορεί επίσης να κρατήσει τα μυστικά για χρόνια, αντίθετα με τον άνθρωπο που έχει μεγάλα χείλη που δύσκολα μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό (αν φυσικά δε δεσμεύεται από κάποια ισχυρή δύναμη επιρροής, όπως για παράδειγμα η θρησκεία). Ένα λεπτό πρόσωπο μπορεί να είναι πολύ επιφυλακτικό και όχι περιπέτεια-εραστή.
Επειδή οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί , δεν μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε κάθε άτομο που συναντάτε κάτω από τις δύο μεγάλες κατηγορίες μεγάλων χειλιών ή μικρών χειλιών, αλλά αντίθετα θα βρείτε πολλούς ανθρώπους που είναι  ανάμεσα στις δύο μεγάλες κατηγορίες. Όσο περισσότερο το άτομο είναι κοντά σε μία από αυτές τις κατηγορίες τόσο πιο πιθανό θα έχει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που συνδέονται με αυτό.
Η ανάγνωση προσώπου, το μέγεθος του χείλους, και η προσωπικότητα
Η ανάγνωση του προσώπου δεν είναι απλή διαδικασία . Προσπαθώντας να κρίνω ένα άτομο με μια γρήγορη ματιά σε ένα από τα χαρακτηριστικά του, όπως τα χείλη, μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερο ακριβείς αναγνώσεις.

  • Για να κάνετε την καλύτερη  ανάγνωση του προσώπου, πρέπει να μάθετε πώς να εξετάζετε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προσώπου μαζί.

By - Ν. Αμερικάνος