Γραμμές χειλιών

Η γραμμή των χειλιών, στην ανάγνωση του προσώπου, είναι η φανταστική οριζόντια γραμμή που βλέπετε να περνάει ανάμεσα στα δύο χείλη όταν κλείνει το στόμα. Αυτή η γραμμή μπορεί να είναι ευθεία, ευθεία με τα άκρα της στραμμένα προς τα κάτω,  ή προς τα πάνω.

Γραμμή των χειλιών με τα άκρα στραμμένα προς τα κάτω:

Το άτομο που έχει μια ευθεία γραμμή με τα άκρα προς τα κάτω είναι ένα απαισιόδοξο πρόσωπο και πάντα αναμένει το χειρότερο. Ένα από τα μεγάλα οφέλη που μπορεί να προσφέρει αυτό το άτομο είναι να σας ειδοποιήσει για όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, γιατί μπορεί να τα περιμένει όλα πριν συμβούν. Αν πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο έργο για παράδειγμα και θέλετε να μάθετε όλους τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε τότε ρωτήστε αυτό το άτομο και οπωσδήποτε θα επισημάνει κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε.

Ευθεία γραμμή χείλους με τα άκρα στραμμένα προς τα πάνω:

Το άτομο που έχει ευθεία γραμμή με τα άκρα του στραμμένα προς τα πάνω είναι αισιόδοξος. Αυτό το άτομο πάντα περιμένει καλά πράγματα να συμβούν. Μπορεί να σας ενθαρρύνει πολύ αν του πείτε για μια νέα ιδέα. Μπορείτε να ζητήσετε τη γνώμη του για να σας δώσει κίνητρα, Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα και κακές μελλοντικές προσδοκίες που αγνοεί ή δεν λαμβάνει υπ όψιν.

Ευθεία γραμμή των χειλιών:

Αυτό το άτομο έχει μια ισορροπημένη προοπτική για μελλοντικά γεγονότα. Μπορεί να είναι αισιόδοξος αν οι συνθήκες είναι καλές και απαισιόδοξες αν τα πράγματα φαίνονται κακά. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να σας δώσει την πιο ισορροπημένη γνώμη για ένα μελλοντικό έργο, εφόσον έχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.
Γραμμή χειλιών, ανάγνωση προσώπου και ακρίβεια
Πρέπει να έχετε στο  νου σας ότι μερικοί άνθρωποι πέφτουν μεταξύ αυτών των τύπων. Για παράδειγμα, μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που έχει μια γραμμή χείλους που δείχνει ελαφρώς προς τα κάτω.

Ένα από τα μεγάλα λάθη που οι άνθρωποι κάνουν όταν προσπαθούν να καταλάβουν την ανάγνωση προσώπου είναι ότι κρίνουν την προσωπικότητα ενός ατόμου με βάση ένα χαρακτηριστικό του προσώπου και αυτό είναι εντελώς λάθος.

Για να αξιοποιήσετε καλύτερα την ανάγνωση του προσώπου, πρέπει να έχετε κατά νου ότι η εξέταση ολόκληρου του προσώπου μαζί είναι το σωστότερο  πράγμα που πρέπει να γίνει. Ορισμένα χαρακτηριστικά προσώπου μειώνουν την επίδραση άλλων χαρακτηριστικών και γι ‘αυτό είναι μερικές φορές δύσκολα να κατανοήσουμε το χαρακτηριστικά χωρίς να κοιτάξουμε ολόκληρο το πρόσωπο.

Σε άλλες περιπτώσεις, άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα όταν μαντεύετε την προσωπικότητα κάποιου.

By - Ν. Αμερικάνος