Απόσταση ματιών με φρύδια

Μερικοί άνθρωποι έχουν τα φρύδια τους σχεδόν να αγγίζουν τα μάτια τους, ενώ άλλοι έχουν μια αξιοσημείωτη απόσταση μεταξύ των ματιών και των φρυδιών.

Αυτή η απόσταση μπορεί να σας πει πόσο γρήγορα μπορεί αυτό το άτομο να θέσει μια απόφαση σε δράση. Δηλαδή πόσο γρήγορα το άτομο μπορεί να κάνει τα σχέδιά του ή τα συναισθήματά του σε πράξεις.

Mεγάλη απόσταση μεταξύ των ματιών και των φρυδιών

Ένα τέτοιο άτομο θα ακολουθούσε την αναμονή και θα έβλεπε την προσέγγιση. Ποτέ δεν βυθίζεται στα πράγματα. Όταν πηγαίνει για ψώνια για παράδειγμα, μπορεί να επισκεφθεί  όλα τα καταστήματα κα να μην αγοράσει τίποτα, αλλα θα μπορούσε να επιστρέψει λίγες μέρες αργότερα για να αγοράσει.

Αυτό το άτομο είναι σχετικά αργό όταν πρόκειται για κοινωνικοποίηση.

Μικρή  απόσταση μεταξύ των ματιών και των φρυδιών ή σχεδόν καμία απόσταση

Το άτομο αυτό είναι φαβορί των αγορών γιατί όταν πηγαίνει για ψώνια αγοράζει επί τόπου χωρίς δισταγμό.

Μπορεί ακόμη και να αγοράσει πράγματα γρήγορα , και να ανακαλύψει αργότερα ότι δεν ήταν απαραίτητα ! Αυτό το άτομο δεν μπορεί να περιμένει να δοκιμάσει κάτι νέο. Αν αποφάσιζε να κάνει κάτι την επόμενη μέρα, ίσως να μην μπορούσε  ακόμη και να κοιμηθεί επειδή απλά δεν μπορεί να περιμένει !

Οι άνθρωποι της δεύτερης κατηγορίας (Μικρή  απόσταση μεταξύ των ματιών και των φρυδιών ) μπορεί να σας γνωρίζουν μόνο μια ή δύο μέρες,  αλλά  ενεργούν σαν να σας έχουν γνωρίσει εδώ και χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που όταν αυτός ο τύπος συναντά ανθρώπους από την πρώτη κατηγορία (Mεγάλη απόσταση μεταξύ των ματιών και των φρυδιών), για πρώτη φορά τα πράγματα μπορεί να φανούν  αρκετά άβολα.

Ο τύπος με μικρή απόσταση ,μπορεί να χάσει την ψυχραιμία του γρήγορα σε αντίθεση με τον άλλο τύπο (αυτός με μεγάλη απόσταση), ο οποίος είναι λιγότερο πιθανό να τον χάσει όταν αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση.

By - Ν. Αμερικάνος